top of page

INFO

Johnny Glitter

Kinderdisco

De Johnny Glitter Kinderdisco!

Johnny Glitter is bekend van Holland’s Got Talent & de EK Hit 2021 op Radio 538

Heeft u interesse in een volledig verzorgde, supertoffe én betaalbare kinderdisco? Feestartiest Johnny Glitter komt langs om de kinderen een fantastische tijd te bezorgen.

In Johnny's DJ repertoire zitten de grootste kinderhits zoals “Helikopter, Het Vliegerlied, Tsjoe Tsjoe Wa” en nog veel meer. Met zijn eigen liedje “Springen, Springen, Springen” weet Johnny Glitter de muzikale harten van de kinderen te stelen. Allemaal dansen ze graag mee op zijn liedjes. Met zijn hits: “Hoofd, schouders, knie en teen, Het Wilhelmus, Waanzinnig gedroomd (een remake van Kinderen voor Kinderen) en een Lang-zal-ze-leven” een lied voor de kinderen die bijna jarig zijn, maakt hij van uw feestje een groot succes. Tijdens de kinderdisco worden ook spelletjes gespeeld, zoals de stopdans en Limbo dansen. Daarnaast deelt Johnny disco lolly’s uit. Kortom: Een superleuke kinderdisco!

 

Kinderdisco of verjaardagsfeestje met:

  • zang

  • DJ

  • spelletjes

  • dansjes

  • Sneeuw / bellenblaasmachine

  • weggevertjes

 

De show duurt standaard anderhalf uur en kan met óf zonder geluid en licht (Drive-in show) ingehuurd worden. Extra tijd kan bijgeboekt worden.

 

Voor informatie kunt u contact opnemen met It's Life, 06 - 1049 1457, info@itslife.tv.

 

kinderdisco 0003 - kopie.jpg
kinderdisco.jpg

kinderdisco Johnny Glitter DJ kinder disco  kinderen gezocht boeken kids  DJ  artiest  Gezocht   themaparty  outfit  verziering  Boeken  boekingskantoor inhuren  prijs feest verjaardag zanger artiest

Bel ons voor al uw vragen!
06-1049 1457
bottom of page